Uw tanden, sommige noemen het ‘je persoonlijke visite kaartje’, wat u er ook van mag vinden, één ding is zeker. Mooie witte tanden willen we allemaal wel! Neem nou uw eerste date, sollicitatie gesprek, werkdag of een avondje uit. U laat een goeie indruk achter als u er goed en verzorgt uit ziet. En uw tanden maken daar zeker onderdeel van uit! We worden allemaal geboren met onze tanden, dan nog in ontwikkeling. Mocht u er met zorg mee om gaan, blijven ze mooi en wit, maar naar een tijdje zult u ze toch zien verkleuren! Wat nu? U tanden laten bleken! Het kan heel gemakkelijk, zonder gedoe en dure behandelingen, met de tanden bleek producten van shinywhite.nl.

Bleek methodes
Shiny White heeft verschillende methodes om u tanden te bleken, u kunt gebruik maken van zo genoemde ‘tandenbleeksets’, of een behandeling in een van hun bleeksalons ondergaan. Één ding is zeker, uw tanden zien er weer als nieuw uit! Het is klinisch bewezen dat Shiny White werkt! Bent u bang voor eventuele pijn? Geen nood, Shiny White is pijnloos en volledig veilig in gebruik.

Het Resultaat
Over het algemeen zijn de resultaten van Shiny White zeer goed! Het gebruik van Shiny White zal voor ieder gebit een gegarandeerd succes zijn! Het is niet precies te zeggen of ieder het zelfde resultaat zal behalen, dit is namelijk verschillend per persoon en heeft te maken met de geneticshe kleur van uw tanden. Mocht u na een aantal behandelingen nog niet tevreden zijn, kunt u deze behandelingen herhalen. Het herhalen van Shiny White is namelijk veilig en pijnloos.

Zelf je tanden bleken
U tanden pleken is erg populair, we willen natuurlijk allemaal een mooi en goed verzorgt gebit. U kunt gebruik maken van een van onze bleeksalon’s, maar u kunt ook gemakkelijk zelf uw tanden bleken. Gewoon thuis! Het is 100% veilig, goedkoop, professioneel en effectief.

Echt veilig?
Ja! Uw tanden laten bleken doormiddel van Shiny White is 100% veilig en pijnloos. Het is klinisch bewezen dat de behandelingen van Shiny White daadwerkelijk effect hebben. Onze producten voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese wetgeving en kunnen door iedereen met zekerheid gebruikt worden. U zult na enkele behandelingen al resultaat zien. Mocht deze niet naar wens zijn, kunt u opnieuw volledig veilig en pijnloos Shiny White gebruiken om het gewenste resultaat te behalen!

Kortom, wilt u zelf veilig en pijnloos thuis uw tanden bleken? Maak dan gebruik van de methodes van Shiny White! Ze zullen gegarandeerd resultaat opleveren zonder gedoe achteraf! Vanaf nu hoeft u niet meer een dure behandeling te ondergaan bij uw tandarts, u kunt gewoon zelf uw tanden bleken met Shiny White! Het is veilig, goedkoper en volledig pijnloos.