Dit kunt bij de tandarts laten doen!Maar u kunt er ook voor kiezen om uw tanden zelf voordelig en veilig thuis te bleken met een professionele tandenbleekset van Shinywhite.nl. Indien u niet beschikt over voldoende financiële middelen om uw tanden te laten bleken bij de tandarts, dan hebben wij goed nieuws voor U! Door uw tanden zelf thuis te bleken met de producten van shinywhite.nl, zullensenior teeth-whiting vs 2 uw tanden na een aantal behandelingen stralend wit worden.

GELE TANDEN BLEKEN
Een mooi gebit begint bij een stralende lach. Er zijn mensen die van nature witte tanden hebben, anderen juist gele. De kleur van het tandbeen is namelijk genetisch bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. De meeste verkleuringen aan de tanden ontstaan door diverse kleurstoffen in zoals: koffie, thee, rode wijn, cola, rode bietjes, tomatensaus enz.enz.. Roken veroorzaakt veruit de meeste verkleuringen! Deze verkleuringen kunnen worden verwijderd door uw tanden te behandelen met de tandenbleekproducten van shinywhite.nl. Oppervlakige vlekken worden verwijderd op een veilige en pijnloze manier, waardoor uw tanden op een natuurlijke basis stralend wit worden.

THUIS TANDEN BLEKEN MET DE TANDENBLEEKPRODUCTEN VAN SHINY WHITE
Tanden bleken is erg populair! Een mooi en gezond gebit met witte tanden willen we allemaal. Natuurlijk kunt u uw tanden laten bleken bij de tandarts om dit te bereiken, maar waarom zou u dat doen als u op een 100% veilige, goedkope en professionele manier uw tanden zelf thuis kunt bleken met de professionele producten van shinywhite.nl.

RESULTAAT TANDEN BLEKEN
Over het algemeen worden er met onze producten zeer goede resultaten behaald. Tanden bleken met de producten van shinywhite.nl zal voor ieder gebit gegarandeerd het beste resultaat geven.
Het is niet altijd goed in te schatten of het gewenste resultaat bij iedereen na een aantal behandelingen behaald zal worden, dit varieert namelijk van persoon tot persoon en heeft te maken met de genetische kleur van de tanden. Indien u na een aantal behandelingen nog niet tevreden bent, kunt u de behandeling herhalen totdat u uiteindelijk wel tevreden bent. Met onze producten kunt u meermaals uw tanden veilig en pijnloos bleken.

PIJNLOOS EN VERTROUWD TANDEN BLEKEN
Kortom: wilt u zelf thuis veilig en pijnloos uw tanden bleken? De producten van shinywhite.nl zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig bleken van tanden op een natuurlijke basis en bevatten dezelfde ingrediënten die ook door tandartsen in Europa worden gebruikt voor een tandenbleek behandeling. Vanaf nu hoeft u niet meer voor een tandenbleek behandeling naar de tandarts, maar kunt u zelf goedkoop, veilig en vertrouwd thuis uw tanden bleken. U bespaart hiermee vele honderden euro’s.

De tanden bleek producten van shinywhite.nl zijn klinisch getest en voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese wetgeving.