Waarom tanden bleken? Onze tanden verkleuren door wat we dagelijks eten en drinken! De grootste boosdoeners die gele tanden veroorzaken zijn producten welke extreem veel kleurstoffen bevatten zoals: koffie, thee, rode wijn, cola, rode bieten, tomatenketchup enz.enz. Ook is roken slecht voor uw tanden. Tevens speelt het dagelijkse consumptiegedrag hierbij een grote rol! Dit zal bij de één meer zichtbaar zijn dan bij de ander waarbij ook de leeftijd een rol speelt.

Tanden bleken is tegenwoordig erg populair, het geeft u meer zelfvertrouwen en het laat een positieve indruk achter bij nieuwe contacten. Stralend witte tanden zijn nu ook bereikbaar voor u!.

Uw tanden zullen nooit witter worden dan dat de natuur u heeft toebedeeld. De een heeft wittere tanden dan de ander, dit is genetisch bepaald. Met een tandenbleek behandeling door SHINY WHITE, worden uw tanden op natuurlijke basis gebleekt.

Waarom uw tanden laten bleken bij SHINY WHITE
Shiny White heeft een unieke tandenbleek behandeling op Non Peroxide basis, dus puur op een natuurlijke basis. De 100% veilige, professionele en effectieve tandenbleek behandeling van SHINY WHITE zorgt ervoor, dat u uw tanden vol zelfvertrouwen aan iedereen kunt laten zien! Met een tandenbleek behandeling van SHINY WHITE zullen uw tanden er weer stralend wit uitzien.