Het bleken van uw tanden. Het gaat steeds gemakkelijker vanuit uw eigen huiskamer. Met de producten van Shiny White kunt u gemakkelijk vanuit uw huiskamer en dus vertrouwde omgeving uw tanden bleken. Met de producten van Shiny White behaald u verbluffende effecten. Naast het gemakkelijke gebruik van Shiny White kost het ook nog stukken minder dan de behandelingen in een kliniek.

Het gebruik
Shiny White is volledig veilig en gemakkelijk in gebruik. Alle producten gemaakt door Shiny White zijn volledig goedgekeurd door instanties als de Europese unie en andere controlerende instanties. Shiny White houd zich aan de regels en zorgt altijd voor een veilig product.

Ruimte keuze
Shiny White heeft een ruimte keuze in producten om uw tanden te bleken en bleek te houden. Met de ruime keuze in producten is er voor ieder een passend product. Met de producten van Shiny White bent u verzekert van een stralend witte lach, waar u mee voor de dag kunt komen. Het resultaat is verschillend per persoon. Dit word namelijk bepaald door de oorspronkelijke wit kleur van uw tanden bij de geboorte. Naar schatting worden u tanden met de producten van Shiny White 4 tot 9 tinten witter. Het proberen waard dus! Neem een kijkje in de webshop en laat u verassen door de verbluffende resultaten van Shiny White!