Telefoon: 026 2022 188 | E-mail: support@shinywhite.nl

Slide background

Stralend witte tanden op een natuurlijke basis, 100% veilig, pijnloos en voordelig,
wie wil dit nou niet! Het is nu mogelijk bij tandenbleeksalon Shiny White.

Welkom op de site van Tandenbleeksalon Shiny White.

Vraag advies over de behandeling en reserveer vandaag nog.

Een professionele en 100% veilige tandenbleek behandeling op cosmetische basis voor slechts €69,00 !Tanden bleken op een 100% natuurlijke basis zonder pijn en/of aantasting van uw
waardevolle gebit, wie wil dit nou niet! Gegarandeerd het beste resultaat!

Slide background

Waarom kiezen voor Shiny White?

Tanden bleken op een 100% natuurlijke basis!

100% veilig en pijnloos!

Geweldige resultaten!

Geen nadelige effecten!

01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.

08.

Geen gevoelige tanden meer!

Uw waardevolle gebit wordt niet aangetast!

100% klanttevredenheid garantie!

U wordt ontvangen in een prettige sfeer!

09.

10.

11.

12.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Gecertificeerde tandcosmeticus!

Geen lange wachttijden!

Peroxidevrij!

kwaliteit en hygiëne

Kwaliteit en hygiëne

Bij tandenbleeksalon Shiny White staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Wij werken met topkwaliteit Whitening Gels...

Meer informatie
De behandeling

De behandeling

Tijdens het intakegesprek leggen wij een patiëntendossier aan. Hierdoor krijgen wij een realistisch beeld voordat de behandeling...

Meer informatie
Resultaat

Resultaat

Tanden bleken bij Shiny White voor een prachtig en langdurig resultaat! Snel witte tanden, tot 12 tinten witter in 45 minuten...

Meer informatie

Tanden bleken bij tandenbleeksalon Shiny White

Shiny White Waarom tanden bleken? Omdat uw gebit onder invloed van uw dagelijkse leefpatroon, zoals het drinken van koffie, thee, rode wijn en bijvoorbeeld roken, blootstaat aan verkleuring. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander, waarbij ook de leeftijd een rol speelt.
Tanden bleken is tegenwoordig erg populair, het geeft u meer zelfvertrouwen en het laat een positieve indruk achter bij nieuwe contacten. Stralend witte tanden zijn nu ook bereikbaar voor u!

Veilig en pijnloos tanden bleken

Door uw tanden op een 100% veilige en pijnloze manier te laten bleken bij tandenbleeksalon Shiny White, zullen uw tanden na een 100% natuurlijke en cosmetische behandeling, er weer stralend wit uitzien. Onze Non-peroxide bleekgels bevatten alleen de beste ingrediënten op een 100% natuurlijke basis, waardoor uw waardevolle gebit niet wordt aangetast zodat u op een geheel veilige, pijnloze en vertrouwde manier uw tanden kunt laten bleken. Uw tanden zullen na een behandeling (afhankelijk van de genetische kleur van uw tanden), 8 tot 12 tinten witter worden.

Stralend witte tanden voor slechts €69,00

Kies veilig en vertrouwd en kies voor een tandenbleek behandeling bij tandenbleeksalon Shiny White. Door uw tanden te laten bleken met onze producten, zult u gegarandeerd het beste resultaat behalen! Wij spelen in op de wensen van onze klanten: het mooiste resultaat, op een veilige en comfortabele manier, voor de laagste prijs. Wij kunnen voor een aantrekkelijk lage prijs van €99 00, een complete intensieve VIP tandenbleek behandeling aanbieden! Omdat wij geen dure winkelpanden hebben, houden wij onze kosten laag en kunnen wij onze tarieven laag aanhouden. Ons motto is niet voor niets: het mooiste resultaat, voor de laagste prijs! Onze behandeling garandeert u een mooi en stralend wit gebit !

Kortom: voor een professionele tandenbleek behandeling zonder pijn en/of aantasting van uw waardevolle gebit, bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt met een gerust hart uw tanden bij ons veilig laten bleken. Wij garanderen niet alleen geweldige resultaten, maar garanderen ook de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze tanden bleek producten bevatten de beste ingrediënten op natuurlijke basis voor het 100% veilig bleken van tanden, zijn klinisch getest en voldoen volledig aan de nieuwe Europese wetgeving voor tandbleekmiddelen.

Openingstijden

Wij zijn geopend van Maandag t/m Zondag.

Een tandenbleek behandeling in de avonduren? Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

Afspraak maken

Last van gele tanden? Laat uw tanden bleken op een natuurlijke basis,100% veilig, voordelig en pijnloos bij tandenbleeksalon Shiny White. Gegarandeerd het beste resultaat!

Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

Afspraak maken

Thuis tanden bleken?

Wilt u zelf thuis uw tanden bleken?
Dit kan met onze professionele DentalTech5 + LED-technologie power tandenbleekset voor thuisgebruik.

Wij leveren de beste en veiligste tanden bleek producten voor thuisgebruik. Resultaat gegarandeerd!

Meer informatie over onze producten voor thuisgebruik vindt u op onze website www.shinywhite.nl.