Nee, het tanden bleken is niet slecht voor je tanden. De producten voldoen netjes aan alle strenge richtlijnen die de EU daarvoor hanteert. Er zijn wel andere zaken die veel slechter voor je tanden zijn, waardoor je last kunt krijgen van verkleuringen. Heb je gele tanden en ben je benieuwd waar dat aan ligt? We zetten een aantal zaken op een rij die kunnen bijdragen aan verkleurde tanden.

Wat is er slecht voor je tanden?

Je krijgt bijvoorbeeld gele tanden van roken. Daarnaast is het onverstandig om koffie, thee, rode wijn en cola te drinken. Eet je vaak tomatensaus of rode bieten? Ook die producten kunnen zorgen voor verkleuringen. Je kunt dan last krijgen van gele tanden, zodat je de tanden dient te bleken om weer een stralende glimlach terug te kunnen krijgen. Zou het je witte shirt verkleuren? Dan is de kans groot dat het ook je tanden aan kan tasten. Je kunt vervolgens veilig je tanden bleken, zodat je de mooie witte kleur die ze ooit hadden weer terug kunt krijgen.

Veilig je tanden bleken

Wil je veilig je tanden bleken, zodat je de schade door cola en andere voedingsmiddelen kunt herstellen?Je kunt de verschillende bleekproducten voor je tanden zonder problemen gebruiken. Je kunt veilig je tanden bleken, zodat je iedereen om je heen weer een mooie stralende glimlach kunt laten zien.