Gebruikershandleiding Premium Teeth Whitening Kit

Voorbereiding

1. Poets en flos uw tanden zorgvuldig.

Voorbereiding bitjes

Vorm de bitjes naar uw eigen gebit door deze in uw mond te plaatsen nadat u beide bitjes ongeveer 5 seconden in heet water heeft gedompeld. Let op! Dompel de bitjes niet in kokend water, maar pas wanneer het water gekookt heeft en iets is afgekoeld! De bitjes vormen namelijk ook op lagere temperaturen goed naar het gebit.

Waarschuwing: als u de bitjes te lang in heet water laat staan, kunnen deze krimpen. Hierdoor zullen de bitjes onbruikbaar worden.

Gebruik bleekgel

1. Plaats het eerste bitje in uw mond en bijt erop, terwijl u tegelijkertijd het bitje aan de voorkant met uw vingers tegen uw tanden drukt, en aan de achterkant met uw tong. Laat het bitje afkoelen, het bitje is nu perfect naar uw gebit gevormd. Herhaal dit met het andere bitje. U hoeft deze procedure slechts eenmaal uit te voeren. Nadat u de bitjes voor de eerste keer heeft gebruikt, behouden ze hun vorm.

2. Wanneer u klaar bent met het vormen van de bitjes, snijdt dan de labels eraf zodat u uw mond volledig kunt sluiten.

3. Gebruik de spray fles en spuit uw tandenborstel drie keer in en poets uw tanden 60 seconden. U dient de sprayfles iedere keer te gebruiken bij het gebruik van de bleekgel.

4. Zorg ervoor dat de bitjes schoon en droog zijn voordat u de bleekgel gebruikt. Vuil en water zorgt ervoor dat de effectiviteit minder is en dat het bleekproces langer zal duren. Plaats de bleekgel in een lijn aan de binnenkant (voorzijde) van de bitjes en verdeel het over de gehele oppervlakte zodat uw tanden bedekt zijn. Gebruik niet teveel bleekgel op de bitjes, dit zou namelijk op het tandvlees of de lippen kunnen komen wat voor irritatie kan zorgen.

5. Plaats de bitjes in uw mond en verwijder de overtollige bleekgel, die op uw lippen of tandvlees terecht is gekomen, met een zakdoekje.

6. Draag de bitjes tussen de 20 en 45 minuten. Zorg ervoor dat u niet langer dan 1 uur uw tanden bleekt.

7. Pak het mini LED-lampje en open de achterkant. Het LED-lampje heeft een transparant plastic label dat verwijderd dient te worden, zodat de batterijen contact maken. Wanneer het label is verwijderd en de batterijen zijn geplaatst, kunt u het LED-lampje aanzetten door op de witte knop te drukken. Wanneer de bitjes gevuld zijn met bleekgel en in uw  mond zijn geplaatst, dient u het LED-lampje zo dicht mogelijk tegen de bitjes in uw mond te plaatsen zolang het tandenbleekproces duurt.

8. Verwijder na elke behandeling de bitjes, spoel uw mond, en poets uw tanden om eventuele achtergebleven bleekgel te verwijderen.

Bewaren: reinig de bitjes met een tandenborstel of een wattenstaafje en koud water. Bewaar deze in de meegeleverde etui.

Gebruik van de tandenbleek pen

In de tandenbleekset zit een zilverkleurige pen die bedoeld is om uw tanden in de toekomst simpel te kunnen bijhouden en bijwerken, zodat uw tanden er stralend wit uit blijven zien. De tandenbleek pen wordt meegeleverd bij een uitgebreide tandenbleekset van Shiny White.

Hoe de tandenbleek pen te gebruiken:

1. Verwijder de dop aan de borstel zijde.

2. Draai aan de pen tot de bleekgel de borstel volledig bedekt.

3. Bedek uw tanden met de bleekgel.

4. Blijf aan de pen draaien om meer bleekgel op uw tanden te krijgen tijdens het tandenbleekproces.

5. Zorg dat alle tanden bedekt zijn met bleekgel.

6. Laat de bleekgel tussen de 15 en 20 minuten zitten, verwijder het daarna.

7. Reinig uw mond.

8. Drink of eet niet gedurende een uur na iedere behandeling.

Niet gebruiken wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, de kwaliteit van uw gebit ter wensen overlaat of zelfs slecht is (gomziekte, rottende tanden), u een beugel draagt, of u recent een orale operatie achter de rug heeft.

Waarschuwingen

Niet doorslikken;

Contact met de ogen vermijden;

Buiten het bereik van kinderen houden;

Minimale leeftijd is 18 jaar.

Gel ingrediënten Teeth Whitening

Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Perborate Monohydrate, MICA/Titanium Dioxide, Flavour (Mentha Piperita Oil), Sodium Saccharin, Carbomer (Carbopol 980 NF Polymer), Triethanolamine.

Gel ingrediënten spray fles

Water, Hamamelis Virginiana, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 188, Sucralose, Mentha Spicata (Spearmint) Oil, Poloxamer 407, Sodium Citrate, Menthol, Caffeine, Sodium Benzoate, Polysorbate 20.

Gel ingrediënten pen

Indien u ondanks de informatie op onze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!
Onze tanden bleek producten voldoen aan de strengste eisen betreft de nieuwe Europese wetgeving voor tandbleekmiddelen! De producten zijn geregistreerd en goedgekeurd door de EU en door de Nederlandse Voedsel – en Waren Autoriteit.