Je tanden bleken en die vervolgens wit houden? Het is van belang om je gebit goed te verzorgen, zowel op voorhand als na het tanden bleken zelf. Zorg ervoor dat je regelmatig en goed je tanden poetst. Uiteraard zijn er daarnaast verschillende producten beschikbaar die je kunnen helpen om je tanden mooi wit te kunnen houden.

Tanden poetsen en aanslag laten verwijderen

Je kunt zelf in ieder geval je tanden poetsen, ook na het tanden bleken. Vormt zich aanslag op je tanden die je zelf niet (goed) kunt verwijderen? Je kunt daarvoor naar de tandarts of naar een mondhygiƫnist. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om je tanden opnieuw te laten polijsten. Op die manier kun je tanden bleken en zorg je er vervolgens voor dat je tanden zo mooi mogelijk wit zullen blijven.

Tanden bleken en ze wit houden

Wil je jouw tanden bleken en die daarna mooi wit houden? Dan is het bovendien een goed idee om gebruik te maken van de MoonWhite+ Intensive Night Time Whitener Power Foam. Dit is een speciaal type schuim op basis van een unieke formulier, die ervoor zorgt dat je glazuur goed bestand is tegen plaque. Dat betekent dat je tanden als het waren een schild vormen terwijl je slaapt. Je kunt op die manier je tanden bleken en die vervolgens stralend wit houden.