DentalTech 5+ DentalTech 5+ Power LED-technologie tandenbleekset
Dental 5+ is een snelwerkende tand whitening systeem dat gebruikt maakt van de nieuwe LED-technologie 5+, foto geactiveerde bleekgel met Silver+ whitening versneller met ammoniummolybdaat. Deze techniek is geschikt voor het herstel van natuurlijke glans en witheid van uw tanden. Het vermindert en verwijdert gele vlekken op het tandglazuur en vlekken die veroorzaakt worden voor bijvoorbeeld koffie, thee, roken of alcohol.

Hoe gebruik ik deze methode?
Het gebruik van deze whitening methode gebeurd in 3 gemakkelijke stappen. U kunt deze handelingen van 30 minuten gemakkelijk thuis doen terwel u tv kijkt, de afwas doet of welke bezigheid dan ook. Dit gebeurd 3 dagen achtereenvolgend en dient als één volledige intensieve behandeling. Na deze behandeling raden wij u aan om uw tanden goed te verzorgen, en zo min mogelijk gebruik te maken van producten zoals thee, koffie, alcohol of sigaretten. Zo blijft het gewenste resultaat langer zichtbaar.

Na de behandeling
Wij raden u aan na de behandeling ongeveer 4 uur niet te roken en voedsel en of drank te nuttigen die vlekken kunnen veroorzaken op uw glazuur. Gezien uw glazuur na de behandeling iets wat zacht is kunnen deze producten gemakkelijk schade veroorzaken. Mocht u toch iets willen eten of drinken, neem dan uitsluitend een wit en of kleurloos product.

Het verwachte resultaat
Het verwachte resultaat is altijd afhankelijk van uw oorsprokelijke kleur tanden, maar toch worden uw tanden in de meeste gevallen tot wel 9 tinten witter! Het DentalTech 5+ pakket geeft drievoudige bescherming tegen vlekken, voorkomt tandplak en de opbouw van tandsteen en verzorgt het tandvlees en beschemt deze. Kortom, wittere tanden, en uitgebreide bescherming van uw tanden met het DentalTech 5+ pakket.

Inhoud van het pakket
+ 3 Whitening Gel Dispensers van 5 ml.
+ 1 LED-lamp 5+ technologie foto-aktivator met boven- en onderzijde aanpasbaar siliconen bitje.
+ 1 Silver + Whitening Accelerator Dispenser van 5 ml.
+ 3 tandheelkundige doekjes.
+ 2 x 3V CR2450 batterijen.
+ Gebruikershandleiding.