Met de ColuxWhite Whitening Mondwater trakteert u uw gebit op een volledige mond hygiëne behandeling na het poetsen. De ColuxWhite Whitening mondwater is een goede aanvulling op uw dagelijks poets routine. Deze mondwater van Shiny White werkt uitstekend in combinatie met de DayWhite+ Whitening tandpasta. De ColuxWhite Whitening mondwater is gemakkelijk in gebruik en reinigt uw gehele gebit. Verder laat het een beschermende werking en frisse adem achter.

Het dagelijks gebruik van de ColuxWhite Whitening mondwater maakt uw tanden niet alleen witter. Het zorgt ook voor een verbeterde mondhygiëne en geeft een frisse adem met een geweldig gevoel van frisheid. Naast een totale mondhygiëne voorkomt de ColuxWhite Whitening mondwater ook nog vlekken en verstevigt het uw gingivaweefsel. De ColuxWhite mondwater bevat 0% alcohol en is dus volledig veilig om te gebruiken.

Inhoud:
+ Complete formule met zink, Pro-vitamine B5 en vitamine E.
+ De ColuxWhite bevat 1400 ppm fluoride met pepermunt en Xylitol.
+ Het beschermt uw tanden en tandvleesweefsel.

Hoe gebruik ik de ColuxWhite?
Na het tanden poesten kunt u het beste spoelen met de ColuxWhite Whitening mondwater. Wij raden aan om 2 maal daags te poetsen en dus 2 maal daags te spoelen met de ColuxWhite mondwater. Zo bereikt u de volledige mond hygiëne die u gebit verdient.

Let op!:
Probeer zo min mogelijk van het mond water door te slikken. De inhoud van de fles bedraagt 500 ml. Buiten het bereik van kinderen houden en deze het alleen laten gebruiken onder toezicht.