MOMENTEEL KUNNEN ER GEEN BESTELLINGEN WORDEN GEPLAATST!

Thuis tanden bleken met kwaliteitsproducten uit Europa!

Bij ons vindt u uitsluitend exclusieve en hoogwaardige in Europa geproduceerde kwaliteitsproducten voor het bleken van tanden! Onze tanden bleek producten zijn geregistreerd, gecertificeerd en goedgekeurd door de Europese Unie én de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit. De producten bevatten minder dan 0,1% waterstofperoxide en bevatten ingrediënten op natuurlijke basis voor optimale bescherming van de tanden!

100% veilig tanden bleken thuis met de beste producten!
Stralend witte tanden met de tanden bleek producten van Shinywhite.nl

Tips 100% veilig en effectief tanden bleken!

Lang niet alle tanden bleek producten die op de markt en via internet worden aangeboden zijn 100% veilig en effectief! Helaas worden er regelmatig via internet onveilige (namaak) tanden bleek producten uit China (tegen zeer lage prijzen) aangeboden! Deze producten voldoen vaak niet aan de Europese veiligheidseisen voor tandbleekmiddelen. De producten zijn niet effectief, meestal niet gecertificeerd, geregistreerd en kunnen gevaarlijke chemische stoffen bevatten die ernstige schade kunnen aanbrengen aan uw gebit!

Onze tanden bleek producten zijn 100% veilig en effectief! De producten zijn klinisch getest op veiligheid en effectiviteit, zijn gemakkelijk in gebruik en voldoen aan de strengste Europese veiligheidseisen. U weet dus 100% zeker dat u met onze producten op een veilige en vertrouwde manier en voor een eerlijke prijs thuis uw tanden bleekt. Wij geven garantie op witte tanden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Door gebruik te maken van onze producten, haalt u hoogwaardige kwaliteit in huis waar uw gebit absoluut profijt van zal hebben!

     Het beste resultaat!

Resultaat behandeling DentalTech 5+

Waarom kiezen voor de Premium Teeth Whitening Kit ?

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe topproduct Premium Teeth Whitening Kit. De Premium Teeth Whitening Kit van Shinywhite.nl is een uniek, revolutionair en snelwerkend tandbleeksysteem. De bleekgel bevat slechts een kleine hoeveelheid waterstofperoxide (minder dan 0,1%) en bevat de beste ingrediënten op een 100% natuurlijke basis. De bleekgel wordt gemengd met speeksel, waardoor er minder dan het wettelijk toegestane 0,1 % waterstofperoxide vrij komt. Tijdens de behandeling worden de verkleuringen van uw tanden verwijderd!

Goedkoop tanden bleken!

Tanden bleken is erg populair! Een mooi en stralend wit gebit geeft u meer zelfvertrouwen en het laat een positieve indruk achter bij nieuwe contacten. Shiny White betekent “stralend wit”. Stralend witte tanden zijn nu ook bereikbaar voor u! Natuurlijk kunt u uw tanden laten bleken bij de tandarts om dit te bereiken, maar waarom zou u dat doen als u op een goedkope manier uw tanden zelf thuis kunt bleken met een professionele tandenbleekset. Een tandenbleek behandeling bij de tandarts is niet goedkoop, u bent hiervoor al snel tussen de €250,00 en €350,00 kwijt!

Tanden bleken resultaten!

Uit veelvuldig onderzoek is gebleken dat na een tandenbleek behandeling met de non-peroxide bleekgel van Shinywhite.nl, de tanden beduidend witter worden dan tanden bleken met 6% waterstofperoxide. Met de tanden bleek producten van shinywhite.nl zullen uw tanden weer stralend wit worden. De speciale 10 ml non-peroxide bleekgel (goed voor ca. 8 tot 10 behandelingen), zorgt ervoor dat uw tanden op een veilige, effectieve en natuurlijke manier stralend wit worden. Na de eerste behandeling van c.a. 30 minuten zijn de resultaten al duidelijk zichtbaar, uw tanden zijn een aantal tinten witter worden. Deze behandeling herhaalt u iedere dag 1 maal gedurende 7 dagen. U zult na 7 behandelingen versteld staan van het resultaat! Uw tanden zijn stralend wit geworden. De witheid van uw tanden kunt u zelf bepalen. Als u nog wittere tanden wenst, kunt u de behandeling herhalen. Wij garanderen niet alleen geweldige resultaten, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bestel nu uw Premium Teeth Whitening Kit
Klik hier

Klantreacties

Fijn en goed product om thuis je tanden te bleken. Na de eerste behandeling zag ik al meteen dat mijn tanden witter waren geworden. Ik heb nu mijn tanden 3 x gebleekt en moet bekennen dat er een duidelijk groot verschil is ontstaan, mijn tanden zijn echt een aantal tinten witter geworden. Het product Dental5 + Cosmetic is een aanrader! Ik zal het product zeker blijven gebruiken.
Hennie Bronkhorst
Perfect resultaat! Echt een fijn product om je tanden te bleken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Echt een groot verschil te zien. Mijn tanden zijn mooi egaal wit geworden. Eindelijk een product dat echt werkt. Zal Dentaltech zekers blijven gebruiken en kan dit product iedereen aanbevelen.
Moniek Tiemissen
Goed product voor een goede prijs. Ik heb mijn tanden nu 1 keer behandeld en moet zeggen dat het resultaat nu al duidelijk zichtbaar is. Mijn tanden zijn behoorlijk witter geworden.
Jos Kniest
Heb het product Dentaltech aangeschaft omdat ik zelf veel koffie drink en nogal stevig rook. Ik heb mijn tanden nu 2 keer gebleekt met Dentaltech 5+ en mijn tanden zijn niet echt spierwit geworden maar wel beduidend veel witter. Ben wel tevreden over jullie tandenbleek product, dit omdat ik al behoorlijk veel andere tandenbleekproducten heb gekocht waar de resultaten minder waren. Vind dit wel een aanrader!
Freddie Jansen
Super product! Ben erg tevreden over het resultaat. Mijn tanden zijn een flink stuk witter geworden en ik ben er heel erg blij mee!

Bedankt voor de goede service. Groetjes, Marianne

Marianne Hetterscheid
Top product. Heb met Dental tech 5+ nu 1 keer mijn tanden gebleekt en het verschil is nu al duidelijk te zien. Mijn tanden zijn mooi egaal wit geworden. Eindelijk een product dat echt werkt. Ben super blij en zeer tevreden. Nog bedankt.
Fred Jansen
Mijn moeder heeft bij jullie het product DentalTech 5+ gekocht en zij was zeer tevreden over het resultaat daarom heb ik dit product ook gekocht. Ik ben echt verbaast over het resultaat, mijn tanden zijn na 2 behandelingen echt veel witter geworden. Nogmaals bedankt voor de goede service. Zal jullie product aan iedereen aanbevelen. Groetjes Gert
Gert Roelofsen
Eindelijk een tandenbleek product welke echt resultaat oplevert. Ik heb vorig jaar mijn tanden gebleekt met whitelight en zag nauwelijks verschil. Via kennissen ben ik op jullie site terecht gekomen en heb een bleekset besteld. Heb nu 3 keer mijn tanden met Dental + cosmetic gebleekt en ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn tanden zijn tot nu toe 8 tinten witter geworden. Ik zal jullie product zeker blijven gebruiken en kan dit product echt aan iedereen aanbevelen. Bedankt. Moniek
Moniek Peters
Zeer goed product om je tanden mee te bleken. Mijn tanden zijn veel witter geworden en ben super tevreden met het resultaat.
Fonza Heuvel
Zeer goed product, mijn tanden zijn prachtig wit geworden. Echt een aanrader!

Groet, Rob

Rob Kroone

Betaalmogelijkheden